MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Serge Bloch francia illusztrátor életmű előadása

serge

A MOME Tervezőgrafika Tanszék nagy örömmel látja vendégül Serge Bloch francia illusztrátort, aki a Francia Intézet és a Latitudes Könyvesbolt közös szervezésében pár napot hazánkba látogat. Előadásaiban többek között a magyar nyelven kiadni tervezett és általa illusztrált Bibliáról is mesél majd.
A nemzetközileg elismert művész több, nagy presztizsű magazinnak készített már illusztrációkat, többek között a New York Times, a Boston Globe, a Le Monde, a Telerama, vagy a Liberation részére, valamint rendszeresen olyan világszerte ismert cégek kérik fel együttműködésre, mint a Hermes, a Coca-Cola, a Samsung, vagy a petit Bateau.
Könyveit, mint például a SamSam, a Zouk, a Toto és a Max et Lili, a világ sok országában előszeretettel forgalmazzák és fordítják, emellett több rangos nemzetközi szakmai díj tulajdonosa.


Hazánkban két előadást tart majd:

2018. március 8., 19 óra:
Egy könyv – egy bor est - a Latitudes könyvesboltban
(1011 Budapest - Fő utca 17. (Francia Intézet – földszint),
Serge Bloch-al László Kinga beszélget többek között a "Bible, Les récits fondateurs" (Bayard 2016) című könyv illusztrációiról.
A beszélgetés francia nyelvű

Feliratkozás : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


2018. március 9., 18 óra:
Serge Bloch életmű előadás - MOME Auditórium
Az előadás francia nyelven, magyar tolmáccsal folyik majd.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk mindkét előadásra!

Nőnap alkalmából minden hölgy a Latitudes könyvesbolt vendége a borkóstolóra.


A Francia Intézet előadása a Centre National du Livre támogatásával, a MOME előadás a MOME Tervezőgrafika Tanszék szervezésében valósul meg.

A belépés mindkét beszélgetésre ingyenes.