MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Hallgatói Önkormányzat

+36 20 989 3469
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
MOME HÖK »

szécsi noémi

Szécsi Noémi
elnök

"Elnökként az én feladatom, hogy a HÖK tagjait koordináljam, segítsem ötleteiket valóra váltani. Nyugodtan keressetek meg, ha bárminemű kérdésetek lenne, valamint segítek észrevételeiteket, javaslataitokat az Egyetem felé is lekommunikálni!"

 

1 vásárhelyi áron

Vásárhelyi Áron
alelnök

"Harmadéves grafikus vagyok. A HÖK elnök munkáját segítem mindennapi feladataink koordinációjában és az iskola vezetésével való kapcsolattartásban."

 

kaderják eszter

Kaderják Eszter
tag

"Másodéves építész vagyok. Mindenben segítek egy kicsit, kérdezzetek nyugodtan bármit, és én igyekszem válaszolni."

 

kereszty anna

Kereszty Anna
tag

"Másodéves, elméletis vagyok. Kinti és benti, szabadidős, illetve kulturális programok szervezéséért vagyok felelős. Más művészeti egyetemekkel való együttműködésben szívesen segítek. Kérdésekkel, programötletekkel bátran keressetek!"

 

lestár ákos

Lestár Ákos
tag

"Harmadéves média design hallgató vagyok. Én képviselem a hallgatóságot a MOME Tanácsban. Bármilyen iskolával kapcsolatos kéréssel, észrevétellel fordulhattok hozzám."

 

nemes barnabás

Nemes Barnabás
tag

"Másodéves animációs hallgató vagyok. HÖKösként a közösségi programok és bulik szervezésében és népszerűsítésében segédkezem, meg a vizuális megjelenésükben is, ha Áron engedi. Egyébként ha bármi kérdés, kérés van, szívesen segítek!"

 

szentesi imre balázs

Szentesi Imre Balázs
tag

"Balázs vagyok, harmadéves animációs. Kollégistaként az egyetemi vezetőség és a kollégisták közti kapcsolattartás a feladatom. Besegítek még a vizuálok készítésében, illetve a MOME-hoz kapcsolódó rendezvények visszajelzéseit is közvetítem a HÖK és az egyetem vezetősége felé. Ha bármilyen probléma felmerül, bátran forduljatok hozzám, igyekszem segíteni!"

 

szőke barbara

Szőke Barbara
tag

"Szociális támogatások, ösztöndíjak és egyéb felmerülő témakörökkel foglalkozom. Ez mellet a tanulmányokat érintő kérdésekkel, keress bizalommal, ha nem szeretnél emailt kapni a hiányzó kreditjeidről a szülinapodon."