MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Júliusban átállunk a Neptun tanulmányi rendszerre!

neptun 2

Tisztelt Érintettek,

hamarosan elérkezünk a már többször említett tanulmányi rendszer váltás határnapjához, a nyári szünetben az ETR rendszerről átállunk a Neptun tanulmányi rendszerre.

Az ETR rendszer 2018. július 11-én 17h-kor véglegesen leállításra kerül; az ETR-ben nyilvántartott minden adatot átmásolunk a Neptun rendszerbe, ahová hallgatóink várhatóan legkorábban július végétől tudnak majd belépni. A Neptun belépés lehetséges első időpontjáról, az elérési útvonalról, a belépéshez szükséges felhasználónévről és a kezdő jelszóról július végén fogunk újabb üzenetet küldeni hallgatóinknak a tanulmányi nyilvántartásunkban szereplő e-mail címükre; kérjük, hogy lehetőség szerint nyáron is kövesse figyelemmel a MOME TIOK-ról érkező információkat.

Az átállás idején július 12 - 24. között egyik tanulmányi rendszer sem fog működni, ezért ebben az időszakban tanulmányi ügyintézésre nem lesz mód sem személyesen, sem e-mailen keresztül. Kérjük ezért, hogy fontos tanulmányi ügyeikben - hallgatói jogviszony igazolás, diákigazolvány ügyintézés stb. - július 11-ig járjanak el.