MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Hamarosan három, a filmes szakmát érintő tanfolyam indul el a MOME Open szervezésében

Artboard 1 copy


Cross-Platform Producer új tanfolyam

A cross-platform producer az a szakember, aki érti és átlátja a kortárs tartalomipar több platformot átívelő, műfajokat magába olvasztó és új technológiákat felhasználó lehetőségeit.
Azoknak ajánljuk, akiket érdekel a több felületen zajló történetmesélés, vonz a kreatív technológia világa, vagy megismerkedne olyan műfajokkal, mint a VR, a videojáték vagy az interaktív történet.
A 8 hetes tanfolyam során a résztvevők végigkísérhetik a projektfejlesztés fázisait, majd egy pitch fórum keretében prezentálhatnak egy saját maguk által fejlesztett cross-platform történetet.

Jelentkezési határidő: május 3.
Részletek: https://www.facebook.com/momeopen/photos/a.863533413735100/2202974109791017/?type=3&theater

 

CGI Anim - tanfolyam az animációra koncentráló filmes utómunkáról, számítógépes játékokról, egyéb interaktív tartalomgyártásról

A tanfolyam célja, hogy olyan gondolkodásmódot és attitűdöt adjon át, melynek köszönhetően a tanfolyamot elvégzők produkciókban is helytálló, a produkciós pipeline-t ismerő és a munkafolyamatokat átlátó szakemberekké válhatnak.
A tanfolyam kiemelt hangsúlyt fektet a realisztikus számítógépes grafika szakmai szabványainak és a korszerű 3D animációs tartalomgyártás technikáinak bemutatására és alkalmazására.

Jelentkezési határidő: április 22.
Részletek: http://open.mome.hu/cgi-artist/

 

VFX Artist - tanfolyam a digitális eszközökkel folyó filmes utómunkáról, filmtrükkökről

A tanfolyam célja, hogy nemzetközi szinten és produkciókban is helytálló VFX képtervezőket bocsásson ki, a piaci igényekhez igazodva, a szakmai látásmód fejlesztésével és az ábrázolóképesség magas szintű elsajátításával. A kapcsolódó technikák alapszintű megismerésén túl, hangsúlyt fektetünk a produkciókon belüli kommunikációra és a gyártási folyamat minden érintett területének bemutatására.

Jelentkezési határidő: április 22.
Részletek: http://open.mome.hu/vfx-artist/